Hi, Ik ben samet

media designer.

diensten

BRANDING

Merken en Producten zet ik samen met mijn klanten op unieke en succesvolle wijze weg op de markt.

IDENTITEIT

Ieder product en merk heeft een eigen identiteit. Deze identiteit creëer ik
van a tot z.

CONTENT CREATIE

Aandacht trekken en deze vasthouden doen we met de juiste creatieve content waar de campagnes mee gesierd worden.

FOTOGRAFIE

De leukste en scherpste foto’s vliegen wekelijks onze studio uit. Maar op locatie schieten we ze ook net zo goed!

VIDEO

Van informatief tot commercieël, animatie tot studio werk, alle vormen van video bedenk en produceer ik.

GRAFISCHE VORMGEVING

Het verhaal is niet compleet als deze niet gesierd word door prachtige grafische elementen natuurlijk.

het proces

Tijden een normale dag zorg ik voor zowel offline als online concepten. Dagelijks ontwikkel ik aantrekkelijke marketingstrategieën en creatieve campagnes. Door die creativiteit te combineren met data, insights en performance realiseer ik optimale resultaten in bereik voor mijn klanten. Mijn drive is jouw bedrijfsresultaten te laten groeien en de grens van verbeelding te overtreffen. Elke klant heeft zijn eigen team dat werkt vanuit een drietal pijlers, allemaal onder één dak.

strategie & positionering

We beginnen altijd met een plan en een creatief strategische sessie. Welke input is er al voor het merk, gewenste uitstraling en boodschap? We richten ons op de campagne, positionering en/ of digital strategie. Hoe bereiken we de gewenste resultaten? Geen ingewikkelde stukken maar direct naar de kern. Altijd met het doel om dit vervolgens visueel door te vertalen in middelen.

creatieve concepten

Ik leef op creativiteit, dat is waar ik voor sta. Ik hou van helder, concreet en tot de verbeelding sprekend bij de doelgroep. Of het nu gaat om concept creatie, art direction, branding, corporate identity, employer branding, marketing campaigns of social content.

digitale marketing

Digital, we kunnen niet meer zonder. Ik weet de juiste wegen door SEO / SEA optimization, display of social advertisement, email marketing te bewandelen. En de onderlinge juiste mix – ook met een offline campagne – toe te passen, waarbij ik me richt op conversie en performance. Want het gewenste resultaat is uiteindelijk mijn doel!

wat zeggen de klanten

Na een teleurstellende en mislukte samenwerkingen kwam ik bij Samet uit. Samet wist niet alleen mijn visie perfect te vertalen, maar adviseerde mij tegelijk in mijn belang met succes als gevolg!
Enes Tarhan
Ceo & Founder feranes
Een professional in hart en nieren! Hele fijne samenwerking, en een geweldige sparrings partner in creatieve processen! Zeer tevreden over de samenwerking en resultaat.
Bas van der Schot
marketing director holland2stay