HUP HOTEL

intro

HUP Hotel is het enige hotel in Nederland wat zich richt op sport en is daarom “het sportiefste hotel van Nederland”. Het hotel is hierin onderscheidend en heeft daar mooie prijzen voor gewonnen. Aan mij de vraag of we ook van de gerechten op de menukaart een sportieve vertaling kunnen maken. Het resultaat een frisse kleurrijke menukaart met een sportieve knipoog!

skills

> Foodstyling
> Fotografie
> Beeldbewerking
> Content Creatie
> Animatie

story

Op basis van de huisstijl ben ik op zoek gegaan naar ideeën en inspiratie. Ik presenteer een vertaling daarvan middels een moodboard aan de klant. Wanneer zij enthousiast zijn over het concept prikken we een datum en starten we met de pre-productie van de shoot. Natuurlijk gaat dit bij foodphotography in overeenstemming met de chef! Op de shootdag nemen we het plan nog eens gezamenlijk door en vervolgens is het teamwork.

Een kleurrijke set beelden van individuele gerechten tot buffetten.

Deze manier van fotograferen in een studiosetting geeft mij ook de creatieve ruimte om de gerechten los van de ondergrond uit te snijden waardoor ik ook snackable social content heb kunnen maken voor HUP Hotel.

fun fact

Alle beelden zijn in het hotel in een mobiele studio geschoten. Het creatieve team heeft alle ondergronden middels kleurrijke papierrollen opgebouwd en heeft dus hands-on met schaar, snijmes en snijmat de settings gecreëerd.