van reusel

intro

Het weekend inluiden met een lekkere vette hap? Van links naar rechts tijdens een goed fout Q-Music feestje met de Romeo’s als hoofdschotel? Of een spannende en vettige veldrit in België bijwonen? Ja, ja, wie snacks er niet naar? Inderdaad, Vanreusel Snack is er voor ieder ‘snackmoment’. Dé waarde waar ik de volledige corporate communicatie op inricht.

skills

> Branding
> Fotografie
> Content Marketing
> Print/Advertenties
> Pandaankleding

Van truck tot tafeldisplays

Branding in al haar facetten, daar snacken wij merkmakers dan weer naar. En aan Vanreusel hebben we dan een vette klant. Daar mogen we helemaal los. Wat wij er van gebakken hebben? Scrollen maar…

Say cheese (kroket)!

Snacks is bij uitstek een productcategorie waar het gaat om sfeer en emotie. Fotografie is dan ook een essentieel onderdeel van de branding. En laat dat nu net een van de zaken zijn binnen de creatie waar je mij altijd voor wakker mag maken. Van concept tot modellen selectie, van fotograferen tot experimenteren in de edit-fase. Ik haal alles uit de kast.

zero meat. pure taste.

Of het nu de bewuste consument is of moeder natuur die graag de uitstoot van stikstof snel ziet slinken, Vanreusel denkt niet alleen aan vandaag, maar maakt haar merk meer en meer van morgen. Met de ZERO lijn als smaakvol bewijs. 0% meat, 100% taste!

loempidel campagne

Wat krijg je als je een Loempia kruist met een Frikandel? Juist: een Loempidel! Het is de nieuwe sensatie van Vanreusel snacks uit België. Sinds enkele jaren legt Vanreusel een zware focus op frikandellen. In Nederland sowieso snack nummer 1 en ook in België scoort deze goed. Na de frikandel XXL, de best bite (beste frikandel volgens consument en professional), is er nu dus ook de frikandel in een Oosters jasje.
Aan mij de eer om ook voor deze lekkernij, naam en faam te maken. En “Hey Mensen”, de Vega Loempidel, de lekker verantwoorde variant waar we voornamelijk de jeugd voor lekker willen maken, hebben we met niemand minder dan Dylan Haegens geïntroduceerd.

Off- én online naam maken

Van informatie tot inspiratie. Van b2b tot b2c. Ook via het wereld wijde web weten we mensen wakker te schudden. Met lekkere recepten, toffe events en andere ‘snackable’ content.