holland 2 stay

intro

Holland2Stay draait lekker. Deze jonge, frisse en ambitieuze huisvester voor expats en young professionals heeft niks te klagen. Echter het kan altijd beter. En, niet geheel onbelangrijk: de concurrentie groeit. Zaak om duidelijk te maken dat er eigenlijk maar 1 partij is die er echt toe doet. Concreet: hoe maken we van deze toffe club een sterk merk. Een powerbrand dat aanspreekt, inspireert en toegevoegde waarde levert. Aan mij de vraag Holland2Stay te herpositioneren. Waar staat en gaat Holland2Stay vandaag de dag écht voor? Wat is het onderscheidend vermogen? Waarom zou ik voor Holland2Stay moeten kiezen?

idee

Vierkante meters (WHAT)? Of een prettig verblijf? Een koude douche of een warm bad. Hiertussen ligt de dagelijkse missie en dus de toegevoegde waarde van Holland2stay. Met andere woorden: de kunst van het bouwen van een sterk merk zit hem in het vertalen van de WAAROM. The big WHY (Simon Sinek). Kortweg: Holland2Stay biedt je géén vierkante meters maar een prettig verblijf. De vergaande (stay)service – HOW – maakt het verschil. Every day, a great stay….Creatief vertaald: Have a nice stay!

story

Powerbrands verkopen géén producten, maar vertellen inspirerende verhalen. Verkopen een belofte en bevredigen een hoger doel. Zo verkoopt Starbucks géén koffie, maar rustmomentjes. Dove géén zeep maar zelfvertrouwen. RedBull géén energiedrank maar vleugels. En Holland2stay géén vierkante meters, maar een prettig verblijf. Juist dat positieve gevoel, het verschil tussen die koude douch en het warme bad, gaan we verwoorden en verbeelden.

skills

> Merkpositionering
> Brand Identity
> Website
> Wagenpark
> Print
> content marketing
> brochures
> webdesign

result

De website is voor Holland2Stay het belangrijkste communicatiemiddel. Aangezien de meeste zich hier oriënteren, en niet geheel onbelangrijk: de meeste wonen simpelweg buiten Nederland. En alleen via het wereldwijde web te bereiken. Hoe de website vorm heeft gekregen.