cook & boon

intro

Sinds ik voor Cook & Boon werk heb ik nog meer energie. Natuurlijk dankzij hun Supercharged espresso, maar vooral ook dankzij de nieuwe identiteit van Cook & Boon. Die werkt als cafeïne. Je hart gaat er sneller van kloppen, je bloed gaat sneller door je lijf.

Het is een geweldige uitdaging om zoveel verschillende elementen samen te smeden tot één. Om dagelijkse gebruiksvoorwerpen, zoals suikerzakjes, koffiekopjes en cupjes een geweldige uitstraling te geven en te zorgen dat alle losse onderdelen optellen. Dat is wat er gebeurt bij de nieuwe identiteit van Cook & Boon, en dat is waarom wij er zo enthousiast over zijn.

Wil je meer zien van Cook & Boon of wil je weten waarom wij zo enthousiast worden van de Supercharged espresso, dan nodig ik je van harte uit. De koffie staat voor je klaar!

skills

> Branding
> Video
> Content Marketing
> Print/Advertenties
> Pandaankleding
> Social media

story

Al 30 jaar zijn Paul en Frank obsessief bezig met de perfecte espresso. Er was nog geen internet, een barista bestond nog niet en Latte was als je verkering ver weg woonde. We hadden maling aan de grote koffiebranders en gingen met een kleine Probat brander het avontuur aan. Experimenteren en ontdekken om de beleving van koffie te verbeteren. En dat blijven we doen. For people with taste.

Met een team vol koffiegekken die met dezelfde liefde de allerbeste koffiebonen branden en nieuwe blends ontdekken. Dat doen we vol trots in onze branderij in Breda, waar we niet alleen durven, maar ook meteen doen. En lukt iets niet dan lachen we er samen om en leren ervan. Wij draaien niet om dingen heen. We hebben ons bedrijf gebouwd op eerlijkheid en transparantie. Ook als dat even pijn doet, want daar bouw je de langste relaties mee. We doen wat we beloven en staan open voor kritiek, ook al krijgen we die vrij weinig.